Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

01/07/13 Primer semestre de somnis, projectes i reptes 2013

Que ràpid passa el temps, quan un fa el que més li agrada i aconsegueix que li agradi el que ha de fer. Ha passat mig any d'aquest 2013 i ja hi ha reptes aconseguits, projectes en marxa i nous somnis per complir.
En 6 setmanes he concentrat una bona càrrega de llarga distància, fent l'IronGuíxols, l'Ultra Trail Emmona i Medes - Formigues nedant, els dos últims no els tenia previstos per aquest any. Com va dir el mestre, la vida és allò que passa mentre fem plans com viure-la, el mateix passa amb els reptes, en vull fer uns i n'acaben sortint uns altres, l'important és tenir-ne un a l'horitzó.
Els 400 km de bici de carretera, degut a les pluges de setmana santa, ho vaig canviar per fer 200 km amb la btt per les vies verdes i l'endemà fer 100 series de 100 metres a la piscina.
De les proves organitzades que no em volia perdre, els 100 km de Calella, ho vaig canviar per anar a fer l'Ultra Cako Guilleries  Xtrem que organitzava l'amic Pere i la Marató d'Empúries, per la travessia Prades - Siurana, que organitzava Neda el Món, amb la gran feina i la molta il·lusió de l'amic Maxi. 
No he parat de fer travessies al mar amb la meva família d'aigua.
El següent semestre, el començo amb moltes expectatives. En breu inicio el projecte de natació per etapes que us presentaré en pocs dies. Les 10 hores nedant es faran realitat en poc temps, però de manera diferent de com ho tenia concebut. El desafiament solidari va agafant forma. Reptes en bicicleta tant de carretera com de muntanya n'hi ha de previstos. Tinc en ment arribar als 200 km a peu. I molt més que encara no sé ni jo mateix, que arribat el moment em faran mirar més enllà.
No importa si aconsegueixo dur a bon port el projectes, ni  completar-los amb èxit, importa no deixar de somiar despert.

Entrades relacionades:

Comentaris