Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

20/07/13 La nocturna

És una caminada nocturna de caire familiar, per la participació de petits i grans, juntament amb el bon saber fer del Centre Excursionista Montclar, des de fa 19 anys organitza aquesta caminada, que va variant el recorregut, però no el final que és amb una remullada al mar. El preu popular, popular, 2 euros, no es pot demanar més per menys.
L'inici és neutralitzat, ens guien per Sant Feliu de Guíxols fins el camí de terra on està marcada la caminada, amb cintes i marques de guix al terra. Tinc intenció de córrer, em ve de gust, espero a veure si algú arrenca i no, espero una mica més, estic al capdavant del grup, deixo passar un parell de minuts, ningú es decideix, així que arranco en solitari.
Tinc l'avantatge que el recorregut, en part es per on vinc a entrenar, la majoria de dies de nit, em resulta molt còmode, tot i que hi ha espai per descobrir un nou corriol, molt divertit, que hauré d'incorporar a les meves rutes. Se'm fa estrany que no m'avanci ningú, dec ser l'únic que corre, vaig fent, a ritme suau, gaudint d'una nit xafogosa de lluna plena.
En els punts conflictius hi ha els voluntaris que indiquen el camí a a seguir. Els quilòmetres van passant ràpid, en res, poc més d'una hora, ja estic a la platja i passa el que no m'havia passat mai, sóc el primer en arribar, ser l'últim ho tinc més per la mà, veig que els que van arribant ho fan corrent, es deuen haver decidit més tard.
A l'arribada ens espera un còctel, tipus ponx, boníssim! Es va formant ambient de festa, però toca marxar doncs demà he de matinar.

Comentaris