Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

20/07/13 Costa Ardenya Extrema

El repte, ideat per en Pere, és anar arran de mar tant com es pugui, caminant o corrent on era possible, mentre el seguia amb el caiac i  quan no hi havia pas pujava al caiac, aleshores el tram el continuava jo nedant. Dos persones, fent més d'una modalitat esportiva cadascuna, caminar, córrer, nedar i palejar. 
L'inici del repte ha estat a punta de clar, no eren ni les 7 del matí, així hem trobat més bona mar i menys trànsit marítim. A priori sembla fàcil, però no és gens, doncs no són llargues platges de sorra, són plenes de pedres, algunes grans, que fan grimpar i tot. Al anar amb el caiac, veia els puges i baixes que anava fent en Pere, com de concentrat estava per escollir el camí, com de xop de suor arribava al final de cada etapa i com el cansament s'anava acumulant. En el vídeo que acompanya aquest escrit espot veure una mica la dificultat.
He fet la part més senzilla i menys dura del repte, m'ha agradat el anar canviant de modalitat i de perspectiva, primer assentat arran d'aigua i després veient els secrets del mar des de dins.
El recorregut ha estat des de la platja de Canyet, fins a l'extrem nord de la platja gran de Sant Feliu de Guíxols, uns 8 km, amb set trams a peu i sis nedant, en els que he estat nedant uns 3.200 metres, en total hi hem estat 3h20'.
Fer reptes per a un mateix és molt xulo, ser part del repte d'un amic encara més.
Tracks natació Garmin Connect: I II III IV V VI

Comentaris