Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 15/08/13 Nedant de sol a sol. Presentació

El dia 15 d'agost, mentre hi hagi claror, tinc intenció de nedar, en el canal de natació de Sant Feliu de Guíxols.
Segons les dades del ministeri de foment, el sol sortirà a Girona a les 6:57 i s'amagarà a les 20:49, cosa que dóna unes 14 hores de llum. En funció de la nuvolositat, serà una mica més o una mica menys de temps.
El punt de sortida i arribada és a la platja de Can Rius, a l'extrem sud de la platja gran, a tocar l'antiga discoteca de Palm Beach, de Sant Feliu de Guíxols.
El desenvolupament del repte és simple, nedar tant com pugui durant aquestes hores, només parant i si cal sortint de l'aigua, per fer avituallament liquid i sòlid.
El recorregut, al començar, si la mar ho permet, serà la totalitat del canal de natació, conforme avanci el repte, aniré retallant el recorregut, sempre dintre el canal. Quan el cansament sigui més pronunciat o la mar així m'ho indiqui, el recorregut serà fins El Freu i tornada, tot i que no descarto la possibilitat d'escurçar-ho més si cal.
Per motius de seguretat, nedaré amb neoprè. Com a testimoni mut del repte, aniré gravant el trajecte amb el gps.
En aquest repte, em pot acompanyar qui vulgui, el canal està perquè tothom qui vulgui gaudeixi de nedar amb seguretat en aigües obertes. Quants més serem més bé ho passarem.
Qui em vulgui acompanyar, ha de tenir en compte:
- No és cap prova organitzada, només és un repte personal, no hi haurà mitjans de seguretat a l'aigua, cal fer cas a les recomanacions pròpies del canal de natació i nedar cadascú sota la seva responsabilitat.
- Hauré d'anar al ritme que consideri més adequat en funció de múltiples factors, però amb la voluntat de no anar a peus en cap moment.
- Per raons logístiques, l'avituallament tant liquid com sòlid que prengui durant tot el repte, serà exclusivament per mi, per dues raons, una perquè d'aquesta manera puc controlar si estic prenent el que toca i per no quedar curt quan més falta em faci.
- Tot i que per ritmes, potser no podem nedar junts molta estona, si que em fa molta il·lusió sentir-me acompanyat. Espero  que vingueu a compartir el canal de natació i gaudiu Sant Feliu de Guíxols des del mar, mentre vaig fent el repte.
Sense la complicitat dels amics i institucions, aquest repte no seria possible, gràcies a ells la logística serà molt més senzilla. De mans sempre en falten, per això si alguna persona més vol col·laborar en aquest repte, serà benvinguda.

Entrades relacionades:
06/08/13 Nedant de sol a sol. Objectius
09/08/13 Nedant de sol a sol. Complicitats
12/08/13 Nedant de sol a sol. Pròleg
15/08/13 Nedant de sol a sol. 31.530 gràcies
15/08/13 Nedant de sol a sol. Crònica
21/08/13 Nedant de sol a sol. Fotos 

Comentaris