Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

26/07/13 Tercer aniversari del blog

Tercer aniversari del blog, com passa de ràpid el temps. 
Hi ha 786 escrits, parlant un xic de tot. De plans de futur, de reptes fets, de nous somnis, de coses que em preocupen, de corda encara en tinc per estona.
El comptador de visites ha superat les 88.000 pàgines vistes, fent que en l'últim any n'hi hagi hagut més de 50.000, quasi bé el doble que l'any anterior.
Pel fa a les xarxes socials, no paren de créixer, 375 seguidors de la pàgina del facebook, 256 al twitter, 16 a google plus.
Amb 50 membres seguidors del blog i 73 lectors via canal de noticies/rss, segons deixava constància el google reader abans del seu tancament.
Tot plegat anima, i molt, a seguir, a continuar explicant les aventures i desventures d'un "currante" apassionat per la llarga distància i per desafiar-se a si mateix, ja sigui caminant, corrent, pedalant, nedant o palejant. Anima a seguir  endavant, sempre endavant.
Donar-vos les gràcies, a tots i cadascú de vosaltres que amb cada visita, cada m'agrada, cada tuit, cada comentari dins i fora d'internet, em doneu suport. Moltes gràcies amics!!!

Comentaris