Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

17/07/13 Passió

Sóc dels que penso que cal posar passió al que fem, al que ens agrada, al que ens fa viure, el que ens fa dibuixar un somriure sense cap motiu aparent pels demés.
De passions en tinc varies, una és la d'escriure aquest bloc, que ho faig a cor obert, intentant transmetre les meves emocions i sensacions amb el que faig i principalment, la que em pot a mi mateix, és desafiar-me, sento passió per posar-me a prova.
En aquests moments estic treballant en reptes grans, uns per aquest any, d'altres pel 2014 i inclús assentant bases pel que m'agradaria fer el 2015, són reptes dels que em fan sentir molt i molt petit.
Sento veritable passió pel que faig, em fan bullir la sang, els problemes del dia a dia, els maldecaps de la feina, el complicat equilibri de la vida personal i social, tot plegat, sense deixar de ser important, passa a un segon terme.
Fa temps que vaig canviar el tenir, pel sentir; el voler, pel poder; el no puc, per buscar la manera de fer-ho; el estic cansat, per l'encara em queden forces; el fins aquí arribo, pel fins allà vull anar; el sé moltes coses, pel en vull aprendre moltes més; el ho faré algun dia, per buscar el primer forat que hi hagi a l'agenda; el i si fracasso? pel i si ho aconsegueixo?
No perdo de vista la realitat, ni vull deixar de tocar de peus terra i alhora no vull deixar de somiar i elevar-me molt lluny.
Tinc passió per sentir, per emocionar-me, la meva manera de fer-ho, ni millor, ni pitjor que qualsevol altre, és desafiant-me a mi mateix, posant a prova la meva voluntat, aguantant dolor, patiment, desànim, son i cansament, de vegades incomprensió, però no cal que els altres m'entenguin, el que em fa feliç és el que em fa bategar el cor amb força, no la comprensió de ningú.
Fa temps que segueixo el meu camí, amb errors, que m'ajuden a aprendre, amb encerts que em fan a somiar en anar més enllà i sobretot amb bons amics per compartir part del trajecte.

Comentaris