Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

27/07/13 Entrevista al programa de ràdio Via Verda

He complert una petita il·lusió que tenia des de feia molt i molt temps, mai trobava el moment, ni n'havia sorgit cap ocasió. 
Gràcies als amics del programa via verda de la ràdio La Xarxa, que hem va trucar per proposar-me una entrevista, he tingut l'oportunitat de veure i viure un programa de ràdio des de dins. 
Només entrar, la taula amb els micròfons imposa, el ritme és molt dinàmic, no para ningú en cap moment, ni el presentador, ni el de la taula de so, ni la productora, m'encanta. 
En Josep Mª va fent el programa, entren col·laboradors via telefònica, noticies, a estones anem parlant, em fa sentir molt còmode. 
Arriba el moment de la veritat, auriculars posats i agafo el micro, tinc una mica de suor freda, no perquè estigui nerviós, tinc la sensació d'estar prenent un cafè amb un amic de tota la vida. Sinó per si em sabré explicar, de si sabré transmetre la meva manera de d'enfocar la pràctica esportiva, en el bloc, és més senzill, ho faig relaxat i sense cap pressió, puc rectificar l'escrit fins que s'entengui el que vull dir. Ara no puc editar les respostes, doncs no sé les preguntes, és en rigorós directe. 
Em relaxo pensant que potser no seré el millor orador del món, però si ho faré amb  sinceritat. Els minuts passen ràpidament, sens tiren les noticies de les 12 del migdia a sobre, seguim una estona més en la segona hora del programa. 
Acabo l'entrevista, molt content, el programa segueix, aprofito per anar a la cabina de producció, que lluny de fer-me fora per molestar, m'obren el braços per contestar les meves preguntes, ara els entrevisto jo, parlem sense deixar d'estar atents al programa. 
Ha estat genial poder veure la ràdio per dins, a més ser-ne protagonista per una estona. Moltes gràcies a tot l'equip del Via Verda, per fer-m'ho passar tant bé.
Actualització 05/12/20
Malauradament, la xerrada radiofònica, no està disponible en la pàgina web, en que es trobava.

Comentaris