Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

07/07/13 Marxa Vall dels Molins. Crònica

Anar a una primera edició d'una prova, sempre és un al·licient  compartir-ho amb amics, la millor motivació, si a més és prop de casa, fa que hi trobis un ambient familiar i un munt de cares conegudes.
La sortida oficial era a les 8 del matí, però el fet de no haver-hi classificació, feia que molta gent sortís després de formalitzar la inscripció.  Fet que fa estirar més als participants, amb el petit inconvenient de que els més lents que hem sortit primer, fem tap als ràpids que han començat a l'hora oficial.
Hi ha dues opcions, de 10 km o la de 15 km, que és creuen en varis indrets, com no podia ser d'altre manera fem la llarga. Formem un grupet de quatre amb la Magali, el Pere i l'Andreu, anem corrent, a ritme tranquil, del que et permet anar xerrant i gaudint del recorregut. 
Hi ha bastant de corriol, del còmode pels peus, creuem la riera, que porta poca aigua, en diverses ocasions. Està suficienment  indicat, tot i que hi ha bastant marge de millora. El recorregut és molt pla, el poc desnivell, està de cop en tres pujadetes, de les que fan esbufegar i fer algun pas caminant. El sol no para d'enfilar-se i la calor és fa molt present, sobretot en els trams descoberts, on es deixava notar amb intensitat.
Tot i que porto aigua a sobre, agreixo trobar 3 avituallaments, els dos primers fins i tot amb l'aigua fresca, tot un luxe.
Arribada al mateix punt de sortida, ambient de festa. Trobada amb molts coneguts i amics, que sense saber-ho hem aprofitat aquest diumenge pel matí, per fer el que més ens agrada, fer bategar ràpid el cor.

Comentaris