Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

30/06/13 Canal de natació de Sant Feliu de Guíxols

Aquest passat dimarts 25 de juny, es va fer realitat el canal de natació d'aigües obertes a Sant Feliu de Guíxols. Entre que estava de recuperació pels 22,3km nedats el 22 juny i que hi havia la marnaton de Sant Feliu aquest dissabte, no ha estat fins el diumenge que he estrenat la instal·lació.
M'ha fet il·lusió, el recorregut el conec de sobres, és un dels que fem per entrenar al mar, però poder fer-ho amb la tranquil·litat  de no haver d'estar pendent de les embarcacions, és tot un luxe.
Per l'ocasió m'ha acompanyat l'amic i company de reptes aquàtics, alguns ja fets i d'altres que en res estaran aquí, en Sergi Manero. Per fer-ho més rodó el sol ha lluït amb tot el seu esplendor,  hem nedat a pell, amb boia de seguretat i amb moltes ganes de passar-ho bé.
El mar semblava una bassa d'oli a la badia, al arribar al Freu, estava més mogut, com ens agrada, per pla ja tenim la piscina, al mar hi ha d'haver una mica d'onada que aporti dificultat i diversió, el camí fins a al punt de gir, Cala Vigatà, estava plegat de meduses, de les casi transparents, les Aurèlia Aurita, que no fan res, ens han tocat per tot el cos i res més que una sensació de gelatina.
Hem pogut gaudir d'un dia espectacular, d'un mar ple de vida, poc abans d'acabar el recorregut, ens hem trobat amb més nedadors, això no hi ha qui ho pari!

Entrada relacionada:

Comentaris