Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

02/06/13 Travessia 40 aniversari Jorge Perez

Quina millor manera per celebrar el 40 aniversari d'un bon amic, de la  família d'aigua, que fent una nedadeta al mar.
El protagonista, en Jorge Perez, a molts, entre els que m'incloc, ens ha ajudat a despertar la passió per les aigües obertes, per gaudir la mar a cada braçada i de la seva abraçada al sortir-ne, ha estat un camí que tot just fa pocs anys que hem iniciat i que és de llarg recorregut. 
Nedar al mar m'agrada molt, són sensacions i diversió, si ho pots compartir amb bons amics, com en aquesta ocasió, és torna especial.
Amb la complicitat d'en Jonhy i la gran feina de la dona d'en Jorge, la Mónica, sense la qual no haguéssim fet aquesta travessia, ni moltes altres, ens trobem a la platja de Llavaneres.
Dia de ple sol, l'aigua del mar al voltant dels 17ºC, lleuger mar de fons i excel·lent companyia, jornada ideal per nedar a pell. En un recorregut d'anada i tornada, fins completar els 4.300 metres, sota la supervisió d'en Fernando, que des del seu caiac, vetlla per la nostra seguretat, ens guia i fa el suport que calgui, siguen el primer d'entrar a l'aigua i l'últim en sortir, moltes gràcies Fernando.
Aquest petit tram de costa, em sorprèn. Al mirar la façana marítima, veig el tren. Dins l'aigua hi ha moltes roques, plenes de vida, amb multitud de peixos, fins i tot, trobem un grup de pescadors, dels de neoprè, boia i arpó.
Sortim esglaonats, per ritmes, d'aquesta manera, arribem, la majoria, en el mateix moment al punt de gir, on aprofitem per fer uns riures i comentar la jugada.
Acaba la travessia, s'ha fet especialment curta, anem, on es comparteix i passa el bo de la vida, al voltant d'una taula, per acabar de celebrar la festa d'aniversari.
Moltes gràcies Mónica i Jorge, per ser com sou, feu que em senti molt afortunat de ser amic vostre.

Comentaris