Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

12/06/13 Cinc minuts més! Entrenament Illes Formigues - Illes Medes

No em costa gens llevar-me d'hora per anar a fer una cosa que m'encanta, com nedar al mar. Només cal tenir-ne oportunitat i un motiu, a més de veure el naixement d'un nou dia des de mar, l'excusa és anar a buscar sensacions pel repte que en 10 dies estaré immers, juntament amb la Mireia que m'acompanya, nedar de les Illes Formigues a les Illes Medes.
Arribo una mica abans de l'hora que hem quedat, no és només impaciència per sentir la suau fredor salada, són ganes de veure com el dia va agafant el terreny a la nit i va deixant entreveure la mar.
Les 6:25, ja comencem a donar braçades, mentre el sol es va alçant, la imatge és espectacular, la foto que acompanya aquest escrit no li fa justícia, conforme surt el sol, cada vegada més el fons rocallós i ple de vida es va dibuixant davant els nostres ulls.
He de parar, aprofitant per fer fotos, per contemplar l'entorn, per ser conscient del moment màgic que estic vivint, d'aquells moments en que t'adones que  ho tens tot o potser perquè no cal res més, un bon dia, ben acompanyat, la mar tota per nosaltres, vida per tots costats i gaudint a cada braçada.
El recorregut és d'anada i tornada, de Sant Pol, fins a Cala Jonca, on hi tenim beguda, el camí de tornada, es fa curt, el sol ens dóna de cara i no ens deixa mirar el que queda,  si permet disfrutar a plena llum del fons del mar.

Arriben el metres finals, em poso de peu, abans de sortir de l'aigua, un pensament envaeix la meva ment, cinc minuts més, vull cinc minuts més! Sé que nedar aquest cinc minuts més, només em portarien a voler-ne cinc més i cinc... Sóc conscient que les coses especials, ho són perquè no duren per sempre i no les podem fer tant sovint com voldríem,  per això s'han de gaudir segon a segon, metre a metre dels 4.000 nedats.

Track Garmin Connect

 

Entrades relacionades:
Repte pel 22/06/13 Illes Formigues - Illes Medes nedant 
06/06/13 Despertar a l'aigua. Entrenament Illes Formigues - Illes Medes 
21/06/13 Illes Medes - Illes Formigues nedant. Pròleg 
22/06/13 Illes Medes - Illes Formigues nedant. Crònica 

Comentaris