Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

25/06/13 Primer aniversari de Triatletas en Red

Primer aniversari de la revista digital en que escric sobre travessies d'aigües obertes. Tot i que el meu primer escrit va ser el mes de juliol, per aquestes dates, amb la gent de Triatletas en Red  estàvem lligant els últims detalls de la col·laboració.
Segueixo fidel a l'idea inicial, de fer dos escrits diferenciats, el tècnic i objectiu per a Triatletas en Red, sense descuidar, el més passional, en el que bolco les meves experiències personals a Ultraquim.
És un exercici curiós, fer dos cròniques, sota dos punts de vista diferents, del que ha estat una sola vivència, m'agrada perquè em permet explicar pràcticament fins l'últim detall. Ara que fa un any, he rellegit algunes cròniques tècniques i personals de travessies que he fet i trobo que més que repetir-se, sumen.
Porto més de cinquanta escrits, una mitjana d'un per setmana. Els enllaço en el meu bloc, perquè no deixen de ser fets pel mateix indivivuu, amb la mateixa dedicació i ganes de fer-ho bé,  m'ocupa el mateix temps, de dos a tres hores cada escrit, hi ha qui em diu que no tenen res a veure amb la línia personal del bloc Ultraquim, aquesta és la gràcia, al igual que hi ha qui em diu les publicades a Triatletas en Red, tenen alguna cosa més que una mera descripció dels fets.
Espero poder seguir aportant la meva gota d'aigua, a l'èxit d'aquesta web, durant molts i molts anys. Segur que tot evolucionarà, ens durà cap a nous horitzons, noves fites i moltes alegries junts.

Entrada relacionada:

Comentaris