Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

06/06/13 Despertar a l'aigua. Entrenament Illes Formigues - Illes Medes

Els entrenaments bons de natació, són a la piscina, és allà on toca fer molta tècnica per millorar i series per agafar un punt de velocitat.
El mar, està per gaudir-lo, si s'hi va amb els deures fets. En aquesta ocasió ha estat per disfrutar del començament d'un dia des del mar i, sobretot, per agafar sensacions. Sensacions cara al repte Illes Formigues - Illes Medes, que tenim en poc més de dues setmanes. Sensacions de nedar de bon matí, a més compartir-ho amb la Mireia, a qui espero fer, braçada a braçada, els 22.300 metres de la travessia del 22 de juny.
He aprofitat per retrobar un vell amic, al que últimament no li faig gaire cas, el neoprè, fins ara he nedat a pell, per aclimatar el cos al màxim, el dia de la veritat el duré, doncs són moltes hores en remull.
La sortida ha estat a punta de clar, des de l'extrem nord de la platja gran de Sant Feliu de Guíxols. Mar encalmat, lleuger mar de fons, el sol juga a amagar entre la grisor d'uns núvols prims. Els dos tenim un ritme semblant, el d'anar fent, nedem de costat, sense perdre el control visual. Vivim en un tram de costa, que és un privilegi de nedar, jugo a enfilar la poca onada que hi ha.
L'aigua ens desperta, la mar em permet seguir somiant, amb els ulls ben oberts per no perdre detall, del fons marí, del paisatge únic de la Costa Brava, de multitud de bancs de petits peixos, que ens ens venen a trobar, donant-nos la benvinguda a casa seva.
Entrem al port, mentre ho van fent els vaixells de pesca que tornen amb la feina feta, envoltats d'ocells, amb el cel enteranyinat, la imatge és de postal, de les que es queden gravades a la retina. Després corrent cap a treballar. 
Començar el dia amb regust de sal, dóna ganes de menjar-se el món a mossegades. 
Nyam!!! 


Entrades relacionades:

Comentaris