Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

13/06/13 Ultra Trail Emmona. Pròleg

Degut a la neu acumulada en alguns trams, l'organització ha hagut de prendre la difícil i encertada decisió de  modificar el recorregut, han fet una gran feina, per mantenir el quilometratge, 106 km i el desnivell acumulat, 16.600 metres, es nota que són una organització d'11 sobre 10.
En el primer moment he pensat, ostres! tenia molt interioritzat el circuit original, que vam fer en l'edició del 2012, al cap de poca estona, penso que és una gran oportunitat per veure l'Emmona, amb mirada de primera vegada, redescobrir indrets i descobrir nous paratges, si que passarem per alguns trams originals, però saber que el que vindrà o d'on venim és diferent, ho podré gaudir d'una altre manera.
A nivell físic, és una de les proves més exigents que he fet mai en muntanya, cal estar amb els cinc sentits posats i no pensar en el que queda per endavant, sinó en el camí fet. El 2012, vaig fer equip, el Xino-Xano, amb l'amic Lluís Tuneu, enguany repetim, vam estar-hi 33h38', caminant, sense córrer gens, però sense parar de caminar a bon ritme, doncs hi ha temps de tall que cal avançar.
Falten dos dies perquè tot comenci i tinc els nervis de les grans ocasions, els dubtes de si ho aconseguiré o no, de com respondrà el cos, de si he entrenat prou bé o si he fet de més o de menys, de que ens trobarem un cop en marxa. Del que si estic plenament segur és que ho penso donar tot i al costat d'en Lluís Tuneu, ho passaré bé, molt bé.


Comentaris