Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

15/09/17 Volta a Catalunya en btt. El que he après

Aprendre he après moltes coses.
Respecta al material que em vaig endur, no vaig fer servir i no em tornaré a endur en una propera aventura: una tovallola normal, no hi havia manera de assecar-la del tot, la propera serà una de fibra que son d'assecat ràpid; al fer càmping podia haver anat amb una tenda més petita i lleugera; el llençol per dormir no el vaig fer servir; el llibre per llegir, no el vaig ni fullejar, aprofito més per escriure; tot això és pes que vaig carretejar i que no em va fer servei.
Vaig trobar a faltar: cinta americana; un suport al manillar pel mòbil, per no haver d'estar parant cada dos per tres quan seguia les seves indicacions: els guants llargs a les baixades i una jaqueta mes gruixuda que el mallot llarg, per les nits fredes i també per baixar. 

Duc pedals spd, els que van amb la cala a les sabatilles, a estones, per descansar el peu duia sabatilles normals i pedalava amb elles, he trobat a faltar un pedal mixta, tinc un acoblament pels pedals sps, que els converteix per un costat en pedals normals, en la propera aventura els muntaré.
He après que  l'acampada lliure em costa, com que pedalo moltes hores i vull aprofitar tota la llum del dia, quan buscava on dormir ja era massa tard per estar mirant camins i boscos apartats, per fer-ho he d'anar amb mes temps o plantejar-me directament anar a càmpings.
També he après, que per fer un viatge llarg, quan mes senzilla la bici millor, la meva, tot i que el febrer farà 10 anys i es de roda 26', té components xt i algun xtr, que fan cara una reparació, sense entrar en números, em va sortir més cares  les reparacions de la bicicleta que el menjar i el dormir de tota l'aventura, es a dir, vaig doblar el pressupost inicial.
Cada dia m'agrada mes anar amb el remolc per dur el material, si bé es cert que en algun tram d'aquesta aventura em van perjudicar, per rodar per pista en bon estat i carretera es ideal. Alhora té un efecte inesperat, la de generar curiositat en  les persones que m'he anat trobant, és una "trenca gel" i ajuda a intercanviar unes paraules entre dos desconeguts, que no ho saben, però tenen alguna cosa en comú.
He corroborat, per si encara en tenia algun dubte, que aquesta manera de viatjar i de fer aventura m'agrada molt, des que ho vaig provar el 2014, cada any faig una sortida, més o menys llarga i cada vegada torno amb més ganes de seguir pedalant.


Tots els escrits de l'aventura de la Volta a Catalunya en btt:
Presentació / Material / Dia 01 Sant Feliu de Guíxols - Castelldefels / Dia 02 Castelldefels - Coma-Ruga / Dia 03 Coma-Ruga - Deltebre / Dia 04 Deltebre - Mora la Nova / Dia 05 Mora la Nova - Riba-roja d'Ebre / Dia 06 Riba-roja d'Ebre - Arbeca / Dia 07 Arbeca - Talarn / Dia 08 Talarn - Organyà / Dia 09 Organyà - Fórnols / Dia 10 Fórnols - La Pobla de Lillet / Dia 11 La Pobla de Lillet - Les Preses / Dia 12 Les Preses - Sant Feliu de Guíxols / Tracks i fotos / El que he après

Comentaris