03/09/17 Volta a Catalunya en btt. Dia 2 Castelldefels - Coma-Ruga

Dormo molt, estic molt mandrós, noto el cansament del dia d'ahir. Surto del càmping per esmorzar i amb tota la calma del mon inicio ruta a les 10 del matí, em justifico pensant que es diumenge i estic de vacances.
Tinc dues rutes alternatives per anar fins a Sitges, anar per carretera i fer-ho en menys de dues hores o anar pel Massís del Garraf i fer-ho en cinc, com que he vingut a disfrutar del camí, enfilo cap a la mítica pujada del Ratpenat.
Ostres com pica, rampes de fins el 23%, que les faig empenyent la bici, un cop acabada la pujada la ruta segueix pel parc natural, fent pistes molt xules i passant pel monestir budista que allà es troba. No he calculat bé l'aigua i he fet els últims quaranta-cinc minuts sense ni una gota
De nou al costat del mar, ressegueixo pel passeig marítim fins que el track marca un corriol d'uns cinc quilòmetres, estret, pedregós, parlo amb diferents persones que l'acaben de fer i m'ho confirmen, busco alternativa per google maps, faig un xic de volta i torno a enganxar en el camí mes endavant.
En aquesta etapa, hi ha un petit regal pels sentits, la desembocadura del riu Foix, espai natural protegit.
Després de 66 km, estic al càmping, tot i que m'he equivocat i dels dos que havia mirat, he anat al mes car, soc un trasto! Com cada dia, un cop muntada la tenda, miro les previsions per l'endemà i donen pluja, preparo plans A, B i C, abans d'anar a dormir.

Totes les entrades relacionades amb l'aventura, a un sol clic Volta a Catalunya en btt
https://www.facebook.com/Ultraquim https://twitter.com/Ultraquimhttps://www.instagram.com/ultraquim/