Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

13/09/17 Volta a Catalunya en btt. Dia 12 Les Preses - Sant Feliu de Guíxols

Es l'últim dia i com no podia ser de cap altre manera, pedalaré per les vies verdes de Girona, les conec de sobra, les he fet un munt de vegades i m'agraden tant que les tornaré a fer i a fer.
Pedalo sense pressa i sense pausa, duc un somriure que no el puc esborrar, em sento feliç, estic complint un somni, una il·lusió que va començar el 2008, quan vaig veure el llibre de la Volta a Catalunya en btt, en una llibreria de Palamós i el vaig comprar, tot i que no he seguit en gran part la guia, si m'ha servit d'inspiració.
Durant tota l'aventura i avui no es una excepció, he vist moltes mirades de complicitat, salutacions efusives de gent desconeguda i mirades que al veurem marxaven cap a visitar els seus somnis. Viure i veure la vida en bicicleta dona una gran perspectiva.
Al passar per Llagostera, d'on soc fill i on hi viu la mare, penso amb lo afortunat de tenir unes bones arrels que no m'impedeixen de desplegar les ales per poder volar allà on els somnis em portin. Al igual que el primer dia, paro a casa la mare, d'aquesta manera ella, que es preocupa per mi, pot comprovar que estic bé i feliç.
Reemprenc en camí, amb aquella barreja de ganes de ser a casa i de que això no acabi mai.
Han estat 98 km, que sumats als parcials del gps d'aquest dies, sumen 1.001 quilòmetres per fer la Volta a Catalunya en btt.
Un cop a casa, peso el remolc carregat, no ho vaig voler fer al marxar, pesa 25,4 kg (6,2 remolc + 19,2 material), tot i que en ruta, pel menjar, devia pesar un xic mes. Em peso jo, hi veig que he perdut 4,7 kg, que de ben segur, aviat, trobaré.


Tots els escrits de l'aventura de la Volta a Catalunya en btt:
Presentació / Material / Dia 01 Sant Feliu de Guíxols - Castelldefels / Dia 02 Castelldefels - Coma-Ruga / Dia 03 Coma-Ruga - Deltebre / Dia 04 Deltebre - Mora la Nova / Dia 05 Mora la Nova - Riba-roja d'Ebre / Dia 06 Riba-roja d'Ebre - Arbeca / Dia 07 Arbeca - Talarn / Dia 08 Talarn - Organyà / Dia 09 Organyà - Fórnols / Dia 10 Fórnols - La Pobla de Lillet / Dia 11 La Pobla de Lillet - Les Preses / Dia 12 Les Preses - Sant Feliu de Guíxols / Tracks i fotos / El que he après

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!