Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

02/09/17 Volta a Catalunya en btt. Dia 1 Sant Feliu de Guíxols - Castelldefels

Inicio l'aventura com un nen el primer dia d'escola, amb moltes expectatives i mil encertesses. Dubto de si estic prou en forma, trobo que el remolc on duc la carrega no es tant de bon dur com recordava, aii! la falta de pràctica es nota.
Surto de Sant Feliu de Guíxols amb la primera llum del dia, paro a fer el cafè a casa la mare, no se m'acut millor manera d'iniciar l'aventura.
Mentre paro a mig matí per esmorzar, em ve una pregunta a la ment, que es la felicitat? I el destí em respon, mentre passa una persona en bicicleta escoltant i cantant a tot drap una cançó d'en Javier Gurruchaga, fer el que un li agrada i es justament el que estic fent.
Toca fer el que tram que em fa mes mandra, creuar Barcelona ciutat, es un suplici d'esquivar gent i gent, fins que arribo a zona franca i al ser dissabte, sembla un desert que mai acaba.
Vaig seguint el track que em vaig descarregar, fins a poc del final, quan el sol s'amaga, arribo a una platja on suposadament he de seguir per la sorra durant uns tres quilòmetres, ni parlar-ne! Amb el google maps busco una ruta alternativa, que em porta a fer una ruta turística a l'aeroport del Prat.
Finalment després de pedalar 163 km, l'etapa mes llarga, arribo al càmping, a Castelldefels, munto tenda i a dormir que demà serà un altre dia.


Tots els escrits de l'aventura de la Volta a Catalunya en btt:
Presentació / Material / Dia 01 Sant Feliu de Guíxols - Castelldefels / Dia 02 Castelldefels - Coma-Ruga / Dia 03 Coma-Ruga - Deltebre / Dia 04 Deltebre - Mora la Nova / Dia 05 Mora la Nova - Riba-roja d'Ebre / Dia 06 Riba-roja d'Ebre - Arbeca / Dia 07 Arbeca - Talarn / Dia 08 Talarn - Organyà / Dia 09 Organyà - Fórnols / Dia 10 Fórnols - La Pobla de Lillet / Dia 11 La Pobla de Lillet - Les Preses / Dia 12 Les Preses - Sant Feliu de Guíxols / Tracks i fotos / El que he après

Comentaris