Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

09/09/17 Volta a Catalunya en btt. Dia 8 Talarn - Organyà

Totes les fonts que consulto, donen pluja de les 12 a les 17 hores, així que se del cert que em mullaré, que hi farem, només es aigua, deixo la jaqueta, els pantalons impermeables i els escarpins a mà.
Vaig pedalant per pistes molt tranquil·les, fins que al quilòmetre vint-i-quatre m'atrapa la pluja, son pistes molt pedregoses i la pedra molla es de mal pedalar, per la meva seguretat i l'integritat de la bicicleta, a partir d'aquí segueixo per carretera.
La cremallera de la jaqueta es trenca, ostres, cap problema, tinc la solució, em poso l'armilla paravent a sobre i així quedo protegit, tot fos tant fàcil de solucionar.
Una carretera de revolts, que es molt freqüentada per motoristes i ciclistes, no m'estranya es preciosa, me l'apunto per tornar-hi un altre dia amb la bici de carretera. Hi ha el coll de Boixols, de cota 1.380 metres, entre la pluja i la pujada es fa un xic llarg, pel camí inclús em cau una petita calamarsada amb pedra molt petita i que dura poc mes d'un minut. Un cop dalt el coll, quan toca baixar, la pluja deixa pas a la boira, avui no em falta de res! Baixo a poc a poc i pensant perquè no he ficat a l'equipatge uns guants llargs, tinc les mans congelades.
Al seguir per carretera en comptes de per pistes, vaig a parar a Coll de Nargó, l'objectiu es a Organyà, he de pagar el preu de circular uns 6 quilòmetres per una carretera amb molt trànsit.
Després de 72 quilòmetres arribo al càmping d'Organyà amb un sol radiant, tot i que acaba plovent tota la nit.


Tots els escrits de l'aventura de la Volta a Catalunya en btt:
Presentació / Material / Dia 01 Sant Feliu de Guíxols - Castelldefels / Dia 02 Castelldefels - Coma-Ruga / Dia 03 Coma-Ruga - Deltebre / Dia 04 Deltebre - Mora la Nova / Dia 05 Mora la Nova - Riba-roja d'Ebre / Dia 06 Riba-roja d'Ebre - Arbeca / Dia 07 Arbeca - Talarn / Dia 08 Talarn - Organyà / Dia 09 Organyà - Fórnols / Dia 10 Fórnols - La Pobla de Lillet / Dia 11 La Pobla de Lillet - Les Preses / Dia 12 Les Preses - Sant Feliu de Guíxols / Tracks i fotos / El que he après

Comentaris