Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

11/09/17 Volta a Catalunya en btt. Dia 10 Fórnols - La Pobla de Lillet

Noto el cansament acumulat al cos, per sort tinc una força que supera tots els obstacles, la il·lusió. I amb aquesta il·lusió i un bon entrepà de pernil, enfilo els 700 metres positius de pujada que tinc fins a Gósol.
La pujada es de bon fer, amb unes vistes al Cadí-Moixeró, que fan que gaudeixi cada pedalada i que el temps passi volant. A més no puc evitar tenir present la conversa que vaig tenir ahir amb l'Ivan, amb qui vaig coincidir al càmping de Fórnols, sobre els seus llargs viatges en bicicleta, que si Austràlia en un any, Àsia en catorze mesos, no puc evitar de somiar despert, mentre el cor em batega ràpid a ritme de pedal.
La resta del camí tinc vistes al Pedraforca, amb un cel que es va enteranyinant.
Arribo molt d'hora al càmping de La Pobla de Lillet, a quarts de sis de la tarda, fa molt sol, li demano una parcel·la sense ombra, d'aquesta manera podré assecar bé la tenda, que porta dos dies molla. Alhora aprofito per relaxar-me i assaborir l'aventura a foc lent, fent un passeig pel costat del riu i nedant una horeta a la piscina exterior que es tota per mi, no perquè no hi hagi gent, sinó perquè fa aire i l'aigua deu estar al voltant dels vint graus, una mica fresca, però del meu agrat, acabo la jornada prenen un te abans de sopar.
Durant aquesta aventura faig una bona cura de son, anant a dormir com a tard a les 10 de la nit i llevant-me no abans de les 7, dormit inclús algun dia mes de deu hores.
He gaudit de muntanyes i de somiar despert durant 51 quilòmetres.


Tots els escrits de l'aventura de la Volta a Catalunya en btt:
Presentació / Material / Dia 01 Sant Feliu de Guíxols - Castelldefels / Dia 02 Castelldefels - Coma-Ruga / Dia 03 Coma-Ruga - Deltebre / Dia 04 Deltebre - Mora la Nova / Dia 05 Mora la Nova - Riba-roja d'Ebre / Dia 06 Riba-roja d'Ebre - Arbeca / Dia 07 Arbeca - Talarn / Dia 08 Talarn - Organyà / Dia 09 Organyà - Fórnols / Dia 10 Fórnols - La Pobla de Lillet / Dia 11 La Pobla de Lillet - Les Preses / Dia 12 Les Preses - Sant Feliu de Guíxols / Tracks i fotos / El que he après

Comentaris