Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

08/09/17 Volta a Catalunya en btt. Dia 7 Arbeca - Talarn

Dormir en un llit i despertar-se en una casa on hi ha amics amb qui compartir el cafè, fa començar el dia mes content.
Per enllaçar de nou amb la ruta de pistes de muntanya, avui toca fer carretera fins a Tremp, hi ha unes bones pujades, vaig fent sense pressa i sense pausa.
Paro a proveir d'aigua en una font en que hi ha jocs infantils, no puc evitar pensar que la vida no es mes que un joc de nens, que al fer-nos grans ens oblidem de jugar i ens compliquem l'existència, soc conscient del feliç que soc en aquest moments, fent el que m'agrada pedalar i pedalar.
Paro a dinar a l'hostal Doll amb unes impressionants vistes al pantà de Camarasa, quan continuo la marxa sembla que tot es gira, la roda del darrere no va fina, paro, té pressió, que estrany, que deu ser? als cinc minuts hi acudeixo, els raids! n'hi ha dos de trencats i un de fluix, ostres si tot just fa tres dies que vaig tenir l'avaria, calma. Estic a uns quinze quilòmetres de Tremp, internet i truco a un mecànic que surt a les pàgines grogues, la botiga/taller la tancar fa uns mesos, però s'ofereix a ajudar-me, a Tremp es festa major i l'altre taller està tancat, em ve a buscar amb el seu cotxe i em porta fins el seu taller.
No té els raids que puguin anar bé a la meva roda, em fa una proposta que no puc refusar, en Dani em deixa una llanta nova, hi munta el meu neumàtic, pinyons i disc per a poder seguir, no li podré agrair mai prou sense ell, juntament amb la senyora de l'hostal de Mora la Nova i el mecànic de la mateixa població, aquesta aventura hagués quedat en un intent, quina persona mes afortunada que soc!
Deixo la meva llanta a Tremp, quan acabi l'aventura ja l'aniré a buscar i li tornaré la seva.
Només arrancar de nou, el canvi em salta, faig pedalades en fals, de tant remenar la bici s'ha mogut, per sort sé on cal tocar i ho acabo ajustant.
73 quilòmetres pedalats, recordant una gran lliçó de vida; moltes vegades no puc controlar el que passa o deixar de passar, si l'actitud amb que ho afronto.


Tots els escrits de l'aventura de la Volta a Catalunya en btt:
Presentació / Material / Dia 01 Sant Feliu de Guíxols - Castelldefels / Dia 02 Castelldefels - Coma-Ruga / Dia 03 Coma-Ruga - Deltebre / Dia 04 Deltebre - Mora la Nova / Dia 05 Mora la Nova - Riba-roja d'Ebre / Dia 06 Riba-roja d'Ebre - Arbeca / Dia 07 Arbeca - Talarn / Dia 08 Talarn - Organyà / Dia 09 Organyà - Fórnols / Dia 10 Fórnols - La Pobla de Lillet / Dia 11 La Pobla de Lillet - Les Preses / Dia 12 Les Preses - Sant Feliu de Guíxols / Tracks i fotos / El que he après

Comentaris