Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

04/09/17 Volta a Catalunya en btt. Dia 3 Coma-Ruga - Deltebre

Encara es fosc i ja estic recollint-ho tot, tardo una horeta entre obrir els ulls i sortir a pedalar. El final d'etapa el marcarà la pluja que es preveu abundant. Només aigua, però fa mandra.
L'estratègia consisteix en tirar per la costa, pel prelitoral on passa la ruta, es on concentraran les pluges pel matí, a mes el vent que no afluixa, empeny els núvols cap a l'interior, crec que es l'opció mes encertada.
Vaig pas a pas, de població a població i vaig esquivant a la pluja, paro a dinar a l'Ametlla de Mar, he passat la zona de risc de pluja que es concentra en el Camp de Tarragona, uff que bé!
L'estratègia ha sortit millor del que m'esperava, a partir d'aquí em marco l'objectiu d'anar fins la desembocadura de l'Ebre, on sempre he volgut anar i fins ara no he estat. El màxim que havia anat era fins l'Ampolla on vaig participar en l'Ironcat.
Tinc una ruta marcada per anar fins a l'urbanització de Riumar, on hi ha un càmping. Passant pel parc natural i pedalant entre camps d'arròs que  mai s'acaben, camps que tenen una olor molt peculiar i que m'encanta, deu ser que m'agrada molt l'arrós. Es un recorregut que omple els sentits.
Per si no duia prous quilòmetres em despisto i l'últim tram el faig en direcció contraria, fent uns deu quilòmetres de mes, que hi farem, tot sigui això!
Acabo la jornada pedalant 139 km, en un dia que pensava que no passaria dels 30, com va dir el gran John Lennon La vida és allò que passa mentre fem altres plans i d'això es tractava avui de gaudir el que vingués.


Tots els escrits de l'aventura de la Volta a Catalunya en btt:
Presentació / Material / Dia 01 Sant Feliu de Guíxols - Castelldefels / Dia 02 Castelldefels - Coma-Ruga / Dia 03 Coma-Ruga - Deltebre / Dia 04 Deltebre - Mora la Nova / Dia 05 Mora la Nova - Riba-roja d'Ebre / Dia 06 Riba-roja d'Ebre - Arbeca / Dia 07 Arbeca - Talarn / Dia 08 Talarn - Organyà / Dia 09 Organyà - Fórnols / Dia 10 Fórnols - La Pobla de Lillet / Dia 11 La Pobla de Lillet - Les Preses / Dia 12 Les Preses - Sant Feliu de Guíxols / Tracks i fotos / El que he après

Comentaris