Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

07/09/17 Volta a Catalunya en btt. Dia 6 Riba-roja d'Ebre - Arbeca

Per deixar enrere la província de Tarragona i endinsar-me en la de Lleida, passo per una pista forestal, anomenada Camí de Maials, en mes de tres hores només em topo amb un tractor, quina tranquil·litat.
Entre el descans d'ahir i que es el sisè dia, les sensacions del cos han canviat, ja no em sento buit, em sento bé, amb plenes forces i capaç de fer el que em vingui per endavant.
Després de l'ensurt de la avaria de la bicicleta, encara assaboreixo mes aquest viatge.
Paro a dinar sota la carpa d'una benzinera, fa molta calor i una ombra s'agraeix, el dependent es una apassionat de la bicicleta de muntanya, li explico cap on vaig i m'indica diferents pistes que fan mes atractiu el camí, tot i que he de fer una mica mes de volta, prefereixo fer mes quilòmetres divertits que no pas fer-ne menys i d'avorrits.
A partir de Mollerussa, vaig pels Canals d'Urgell, al costat de l'aigua sempre em sento a casa. I per casa, la que m'obren els amics Núria i Jordi, que quan van saber d'aquesta aventura em van convidar a fer parada i fonda a la seva llar, d'igual manera que quan vaig fer la volta a la provincià de Lleida el 2014, moltes gràcies amics, a més la Núria es molt bona fent rebosteria i en un tres i no res, ens fa un pastis de pasta de full amb nata, boníssim, amb lo llaminer que soc.
86 quilòmetres pedalant, gaudint de paisatges d'oliveres.


Tots els escrits de l'aventura de la Volta a Catalunya en btt:
Presentació / Material / Dia 01 Sant Feliu de Guíxols - Castelldefels / Dia 02 Castelldefels - Coma-Ruga / Dia 03 Coma-Ruga - Deltebre / Dia 04 Deltebre - Mora la Nova / Dia 05 Mora la Nova - Riba-roja d'Ebre / Dia 06 Riba-roja d'Ebre - Arbeca / Dia 07 Arbeca - Talarn / Dia 08 Talarn - Organyà / Dia 09 Organyà - Fórnols / Dia 10 Fórnols - La Pobla de Lillet / Dia 11 La Pobla de Lillet - Les Preses / Dia 12 Les Preses - Sant Feliu de Guíxols / Tracks i fotos / El que he après

Comentaris