Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

#El2015NoPucParar Presentació del repte

Córrer i/o caminar 10 km al dia, durant 365 dies consecutius, durant tot el 2015, així de senzill és d'explicar.
Aquest no és un repte de llarga distància, és un repte de llarg recorregut.
És un repte de continuïtat, de perseverança, de tossuderia, de deixar a la mandra asseguda en el sofà, de robar hores a la son, de trobar cada dia, una estona, en el meu cas, entre 1 i 2 hores, segons corri i/o camini.
En una lectura ràpida del repte, pot semblar fàcil, molta gent ho fa casi cada dia, el córrer una horeta, la gràcia és que no serà casi, serà cada dia! Encara que faci fred o calor, estigui cansat, m'aixequi aviat pel matí o vagi a dormir tard, estigui refredat o estigui desanimat, hi hagi imprevistos o vagi tot rodat.
No només faré això durant aquests 365 dies, no deixaré els meus entrenaments a la piscina, ni les sortides de bici, ni les travessies, ni de fer algun triatló, ni de navegar amb el caiac, ni tan sols les curses de llarga distància. Tampoc deixaré d'estar 12 hores fora de casa per temes laborals, de dilluns a divendres, almenys això espero.
Ho faré corrent i/o caminant, perquè sóc conscient de les meves limitacions físiques, que el meu cos, necessita dies de més tranquil·litat, perquè no vull una lesió.
Ho faré amb un rerefons solidari, no per donar-me més motivació, que me'n donarà i molta, sinó perquè a més tingui un sentit especial. Ho faré a favor de la Fundació Oncolliga Girona, treballant de la mà amb la seva delegació de Sant Feliu de Guíxols. Aquesta fundació es dedica a ajudar a millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i de les famílies. Perquè aquest 2014, he viscut aquesta problemàtica de ben aprop, doncs vaig perdre el meu pare, per càncer, el passat 1 de novembre.
Hi haurà una pàgina al bloc, on fer el seguiment del repte, amb un petit comentari del dia, track i els escrits relacionats. 

Pàgina de seguiment del repte: #El2015NoPucParar

Comentaris