Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

22/12/14 Primera mitja de dues mitges maratons nedant a piscina, en 36 hores

Contràriament al que  pensava. Començar a nedar, ha estat un suplici. Segurament, els primers 4.000 metres han estat dels més durs que he fet mai nedant.
Sembla mentida, tant d'entrenar i preparar-me per nedar 42.200 metres en dos dies i el que més em costa són els 4.000 primers. Una distància que entrenant, cansat de treballar, en hores nocturnes, nedo la majoria de dies.
Els 4.000 es fan durs, molt durs no físicament, estic fresc. El cap em juga una mala passada. No em puc concentrar en el que estic fent, no trobo ni la cadència de braçada, ni el ritme, ni puc oblidar  la llosa de saber que demà he de fer el mateix. Estic molt ratllat, per sort, per molt que em ratlli, no deixo de nedar. I nedant, nedant, tot es posa al seu lloc.
La piscina està molt tranquil·la, no deixa de ser un dilluns. Els metres van passant més lents del que voldria. Em sento físicament fort. 
Tinc l'esquena carregada en la seva part baixa, per descansar un xic, faig dos blocs de 2.000 amb pull buoy, dels 2.000 als 4.000 i dels 12.000 als 14.000.
A la que duc 18.000 metres, ja tinc la sensació que avui ho aconsegueixo, apreto el ritme. No! De seguida el torno a baixar, he de guardar el màxim de forces.
Acabo en 9 hores i 40 minuts de temps total, curiosament, he anat al mateix ritme que la vegada que vaig fer una mitja marató i prou, només he estat nedant 1'35" més.
Tot i que en temps total, per allargar els descansos, si que he tardat una hora més. Analitzant les dades, puc observar que he fet el mateix, amb dues braçades menys per piscina. La planificació de l'entrenament, fins ara ha funcionat.
Després de nedar, carga de carbohidrats, és a dir, macarrons de la mare i a dormir, que necessitaré totes les forces per demà.
 
Dades Garmin Connect

Comentaris