Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

07/12/14 6 hores de Calella. Quan parar és una victòria

Jornada ideal per córrer i compartir quilòmetres. 
La rasca matinera dóna pas a una temperatura agradable, el vent està encalmat, és un dia de fer esport en màniga curta. Ambient dels que et fan sentir a casa. Som pocs participants, 31. Amb una  organització de les que cuiden cada detall i senten passió per l'atletisme.
6 hores per endavant, per fer voltes i voltes a un circuit, d'anada i tornada, de 3 km. Vaig corrent amb la Carme i en Pere. Mentre anem fent plans per aquest proper 2015, els quilòmetres van passant, anem saludant als corredors que ens trobem a cada poc. 
Em trobo bé, molt bé, per haver estat parat 5 mesos i córrer des de fa 3 setmanes, només tirades de 5 km i una de 7,5 km. El cos respon de fabula, més bé del que m'esperava. Em vaig mentalitzant a cada volta, repetint-me un i un altre vegada, en el meu pensament i en veu alta, que he vingut amb el propòsit de  fer  mitja marató.
Tinc sensacions contradictòries, molt content de córrer i amb ganes d'anar més a poc a poc, per allargar el temps. Arriba el moment que duc 7 voltes, 21 km, cal fer els 100 metres i girar cua, ho faig, no amb sense certa tristesa.
Tinc ganes de seguir, el meu cos vol seguir, el meu cap també vol, però em diu que si ho faig, puc engegar a rodar la recuperació del genoll.
Mai parar, havia tingut tant de regust de victòria. Sento que he guanyat, m'he vençut a mi mateix.
Em canvio de roba, per anar a assaborir el premi d'haver parat, sentir una estona la mar a la pell. La mar té un xic de mar de fons, molt còmode de nedar. El sol es reflexa en ella. Faig el circuit de córrer, 3.000 metres, des de l'aigua, que es troba per sota dels 17ºC. Tampoc tinc cap pressa, gaudeixo braçada a braçada.
Passejo, veient la cursa des de fora, animant als amics i companys. Acabant de la millor manera. Tots junts al voltant d'una taula.
Track Garmin Connect córrer
Track Garmin Connect nedar

Entrada relacionada:

Comentaris