Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

#El2015NoPucParar Normativa

- Són 10 km al dia, durant 365 dies consecutius, el repte comença el 01 de gener del 2015 i acaba el 31 de desembre del 2015.
- Els 10 km poden ser caminant i/o corrent.
- A menys que hi hagi causes físiques, tipus malaltia, que facin necessari fraccionar-ho, els 10 km seran d'una tirada.
- Els 10 km, s'han fer, entre les 00:00:00 i les 23:59:59 hores del dia en curs.
- Degut a la possibilitat d'uns reptes de 24 hores o més que poden sorgir aquest 2015, que no són a peu, hi ha l'excepció, de poder iniciar els 10 km abans de les 23:59:59 i acabar durant les primeres hores del dia següent. Aquestes excepcions, no seran majors de tres, durant tot el repte.
- Si faig una caminada, cursa, entrenament o triatló, la distància feta a peu queda validada, sempre i quan arribi als 10 km, si l'esdeveniment és més curt ho puc allargar abans o després, però seguit. 
- Si un dia en faig més de 10 km, no s'acumulen pel dia posterior.
- Gravaré el recorregut amb  gps, Tots els tracks estaran penjats a Wikiloc i a Garmin Connect, la distància vàlida serà la que aparegui a Garmin Connect.
- Si per alguna causa atmosfèrica o de salut, no ho puc fer a l'aire lliure, serà al gimnàs, faré una foto al marcador de la cinta de córrer, alhora duré la cinta del pulsometre, perquè quedi registrades les pulsacions.
- En cas, que un dia no fagi els 10 km previstos, el repte queda com no aconseguit, però al ser per una causa solidaria, seguiré fent-lo fins al final.
- Tinc molt present el que és realment important a la vida, si per causa major, el meu entorn afectiu em necessita, em reservo el dret de posposar un dia, al dia següent, perquè molt per damunt dels reptes, hi ha les persones que m'estimo.

Pàgina de seguiment del repte: #El2015NoPucParar

Comentaris