Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

#El2015NoPucParar Part solidaria

http://www.mgda.es/r/2/5179
És quan vius una problemàtica de ben aprop, quan ets conscient del molt que es pot fer amb poc. Sé que fent aquest repte, no canviaré el món, ni ho pretenc, només vull aportar la meva gota d'aigua en aquest immens oceà, que és la vida. Una gota que pugui ajudar a millorar, encara que sigui poc, la qualitat de vida dels malalts de càncer i dels seus familiars. He escollit l'Oncolliga de Girona, aplicant la màxima de pensa globalment i actua localment. Amb el suport i ajuda de la delegació de Sant Feliu de Guíxols.
La part solidaria constarà d'una pàgina de micro-mecenatge solidari, com és: www.elmeugradesorra.org, on cadascú que ho vulgui podrà fer les seves aportacions a la Fundació Oncolliga Girona, tots els diners van directament a la fundació, ni jo, ni la pàgina, ens quedem un cèntim. Tota aportació, petita o gran, suma i ajudarà als malalts de càncer i als seus familiars.
L'objectiu és vendre cada quilòmetre necessari per aconseguir aquest repte a un euro, és a dir, 365 dies per 10 km, 3.650 euros, un objectiu que m'encantaria superar.
No faig un repte solidari perquè em pagui cap cursa, per això ho faig fent un repte de cost zero, tot i que de sabatilles en gastaré unes quantes, no té més cost que anar a córrer cada dia. Les curses organitzades en que pugui participar durant aquest període, el cost de la inscripció sortirà íntegrament de la meva butxaca.
Evidentment, si aconsegueixo ajudes en material seran benvingudes, sinó m'hauré d’espavilar pel meu compte.
També m'agradaria poder organitzar accions, per ajudar a difondre les activitats de l'associació i recaptar diners per la causa, per això espero aconseguir complicitats.
Espero la teva col·laboració, moltes gràcies!
Pàgina de seguiment del repte: #El2015NoPucParar

Comentaris