Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

05/12/14 Referents

Un amic, em deia que quan faig coses una mica extremes, com nedar amb temporal de llevant, no ho hauria de publicar. Per la part de referent o d'exemple, on algú és pot emmirallar. Fent al·lusió a unes publicacions,  que han tingut al voltant de les 2.000 visites, durant aquesta setmana.
Té raó, hi ha qui imita conductes de risc, amb el pensament de si aquest ho fa, jo també. Per mi és com un ganivet, serveix per tallar pa o per matar, la culpa no és del ganivet, és de qui lliurament, en fa us.
En aquest espai, no explico el que algú ha de fer, explico el que jo faig, el camí que traço a la meva manera. Igual que publico que corro maratons per sobre de les 4 hores, tot i que hi ha qui diu que fer-ho en aquest temps no és córrer. O explico els reptes que jo mateix faig i desfaig, lluny de camisetes de finisher i classificacions oficials. O publico que no aconsegueixo un repte, al moment a les xarxes socials i de seguida que puc aquí, quan hi ha qui calla, en la mateixa situació. O creo reptes que poca gent fa, fora de competicions, que hi ha qui no reconeix, com si pagar donés més legitimitat a l'esforç.
La meva línia editorial no canviarà, tot que agreixo moltíssim totes les opinions,  les que comparteixo i les que no, perquè m'ajuden a créixer, a definir i aclarir conceptes.
Si algú busca  referents, que no s'emmiralli, en els que surten pels mitjans, ni molt menys en un tio com jo, que fa, bàsicament, el que li ve de gust. 
Que miri al seu voltant i observi. La persona amb mobilitat reduïda que fa una cursa d'obstacles cada dia per sortir al carrer. A la persona que té poc o cap ingrés, que ha de fer malabarismes per a subsistir cada dia. Al lluitador que s'ha empassat l'orgull, per rebuscar en un contenidor de deixalles. Al que  no es rendeix davant una malaltia greu. A la persona que té capacitats diferents a les nostres i que mirem cap a l'altre costat quan ens el creuem. Al que lluita per un món millor, no al que només pensa en estar millor ell. Al perdedor que cau i torna a aixecar-se, per lluitar un i un altre vegada, tot i que la nostre societat només s'emmiralla amb els guanyadors. 
 I moltes altres persones que tenim al nostre voltant, als que són els veritables herois del dia a dia.

Comentaris