Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

23/12/14 Segona mitja de dues mitges maratons nedant a piscina, en 36 hores

Que inesperadament fàcil, és tornar a nedar, duc 21.100 metres als braços i el cap fresc. Els metres passen ràpids. Fins que als 8.000, comencen les molèsties a l'espatlla, que ja no m'abandonaran.
El mal de braços, es deixa sentir a cada braçada, fins que el cap assimila el dolor, com una cosa del més normal.
La part baixa de l'esquena em torna a molestar, faig 4 tirades alternes, de 1.000 amb pull bouy.
No paro de fer càlculs mentals, pensant i tornant a pensar, que fer-ho en unes 11 hores, tal i com tenia previst, és possible. Tot i que allargo les parades. Segueixo amb la meva pauta. Cada mil metres paro a beure dins la piscina, cada dos mil surto a menjar, cada quatre mil, parada més llarga, amb estiraments, vaselina i demés. Cap al final, em trobo més apurat de forces i faig alguna parada als 500 metres.
Els últims mil metres , són de pel·lícula. Tinc els nens del xaloc, nedant al carril del costat, em saluden. El cor se m'accelera per moments, tot i que el braços sembla que estiguin apunt de trencar-se. Arriben els últims 25 metres, voldria fer papallona, però tinc por de fer-me mal, doncs acabaré a l'esprint, si senyor!
Ho dono tot, faig els 25 metres en 21.1 segons, a ritme de 1:25, quanta adrenalina i emocions contingudes, que deixo anar en aquest pocs segons
He tardat 10:38', millor del que m'esperava, el que més em sorprèn. No és haver tardat quasi una hora més que ahir, sinó que nedant, només hi he estat 18 minuts més. Realment la preparació especifica, de 12 setmanes, ha funcionat.
Durant el dia, han anat vinguen amics a compartir piscina. Com arriba a ajudar, poder parlar una estona amb algú de confiança, moltes gràcies per venir amics. I moltes gràcies a tots, als que via xarxes socials, m'heu animat i fet costat, les vostres paraules s'han anat transformat en braçades.
Dades Garmin Connect

Entrades relacionades:

Comentaris