Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

17/12/14 A 5 dies del repte de Dues mitges maratons nedant a piscina, en 36 hores

Cinc dies, només cinc dies,  un xic menys una setmana i estaré en ple repte.
Ara és el moment en que em venen tots els dubtes del món. Si he entrenat prou, si hi he posat qualitat, si podria haver fet o deixar de fer alguna cosa. Sempre arribo a la mateixa conclusió,  hauria d'entrenar més i més específicament,  en aquest cas, sé que fer 400 km en btt, just cinc setmanes abans, no hi ajuda massa per nedar. Després recordo que, he entrenat les hores que he pogut i que he anat fent, en quan a reptes, el que em venia de gust. I que sinó em divertís pel camí, no tindria cap sentit, acabar i ni tan sols començar un repte.
Sé del cert que nedar 21.100 metres en piscina de 25, el proper dilluns 22/12 serà dur i que tornar a fer la mateixa distància l'endemà, amb el cos cansat i desgastat de ment, serà complicat Aquí està la gràcia, si fos fàcil no seria un desafiament. A més el que m'atrau no és la possibilitat d'aconseguir-ho, el que més m'atrau és estar al llindar del fracàs i superar les adversitats.
Quan el desafiament constant, és una manera de vida, el resultat, en si, no importa. Importa gaudir les sensacions i les emocions que els reptes aporten.

Entrada relacionada:

Comentaris