Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

23/06/13 Escalada a Sant Joan. Crònica

Feia temps que em rondava pel cap fer un quilòmetre vertical, habitualment els fan a llocs de muntanya, que queden a molta distància de casa. Al saber que feien la I escalada a Sant Joan a Blanes, prop de casa, no ho vaig dubtar, a més tenia l'al·licient de que hi ha 666 esglaons, m'encanten els esglaons.
La data no és la millor per mi, doncs no fa ni 24 hores que acabo de nedar els 22,3 km que hi ha de les Illes Medes fins les Illes Formigues, però les oportunitats estan per aprofitar-les, no per deixar-les passar de llarg.
Vaig amb l'amic Pere, abans de començar tenim temps per pujar amb calma, fins a Sant Joan, resseguint el recorregut de la prova, carai quines escales més empinades, patiré!
La sortida de la prova és des de la sorra de la platja, com trenca les cames, tothom surt a l'esprint, poc més de 600 metres corrent, amb pujada i arriben les escales, som-hi! començo a esbufegar, estic bastant buit, pujo tant ràpid com puc, m'avança en Pere, avanço algun corredor, ja veig el castell, el tram és curt, però molt dret, ja està, sóc dalt, tot i que plou, estic més banyat en suor que en aigua.
Han estat 12'31", molt divertits, he quedat trinxat i fos les poques forces que em quedaven.
L'avituallament és de luxe, a més de la fruita hi ha coca de Sant Joan, boníssima, feta per Pastisseria Marina, que curiosament ha fet, el mateix que ha guanyat la cursa, després d'estar treballant de 4 de la matinada fins les 4 de la tarda, el gran atleta i gran persona, Xavi Marina.
Track Garmin Connect

Entrada relacionada:

Comentaris

  1. Merci per venir i còrrer malgrat la pluja!!!


    Moltissimes felicitats també per la bona cursa i gràcies per aquests comentaris!!!

    Fins la propera

    Salut i km's

    ResponElimina
  2. Gràcies a vosaltres per organitzar-ho tant gé. Ens veiem!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!