Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte per Setmana Santa: 2 etapes de la Volta Ciclista a Catalunya 2012

El repte és molt senzill, fer el recorregut de la primera i segona etapa de la Volta a Catalunya 2012, ens dos dies, això si al meu ritme, sense massa més pretensions que gaudir de les hores que estaré damunt la bici. Les dues etapes tenen rutes circulars i estan aprop de casa, conec en gran part l'itinerari, la logística és simple, com que passo per un munt de poblacions, on el cos ho demani, pararé, ja sigui a fer un cafè o a menjar un entrepà, l'únic temps de tall serà arribar abans que s'amagui el sol.
No he fet mai dues tirades llargues seguides com aquestes, en dies consecutius,  segur que n'aprenc un munt, seran uns 300 km en dos dies, comptant que no m'equivoqui gaire, que sóc un trasto, el desnivell del primer dia, serà dur i el final del segon, serà acabar de donar el poc que em quedi.

És un repte, perquè no tinc del tot clar que ho pugui fer, precisament això és el que em motiva més, l'incertesa de l'èxit, preparar-ho tot ja ha estat divertit.
Falta saber els dies exactes, anirà en funció de la meteorologia, segons les previsions, sembla que no hi haurà problema per poder-ho fer.

Entrades relacionades:

Comentaris