Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

14/04/12 Travessia Premià - El Masnou. Com a voluntari

Ser part d'una il·lusió, encara que no sigui la pròpia, és gratificant. Aportar un petit granet de sorra, per ajudar, a aconseguir un repte, és meravellós. Estar envoltat per persones que sent passió pel mar, és enriquidor. Viure les emocions dels nedadors, és fantàstic. Fer-ho amb l'equip de voluntaris i els organitzadors de Neda El Món, és la millor manera.
Més d'un nedador, quan em veu amb la camiseta de l'organització, pregunta si nedaré, clar que si, però abans faig la meva petita aportació  a aquesta gran festa de la natació en aigües obertes, a més viure-ho des de dins, dóna més intensitat a la travessia,  no és solament nedar, és ser-ne part.
Només hi vaig unes hores abans, a ajudar a muntar, durant la concentració de nedadors a recollir els dorsals, faig tot el que sigui necessari, quan arriba l'hora a nedar  i al acabar, a la que estic refet, toca el menys agraït de la celebració, recollir i desar-ho tot. Són hores, però per mi, només és un dia, d'altres voluntaris, treballen dies abans i l'organització hi ha estat treballant mesos, perquè tot rutlli.
El tret diferencial de qualsevol travessia de Neda El Món, és l'ambient que és respira, distés, amable, alegre, de companyonia, amb ganes de passar-ho bé, de que tothom gaudeixi de la mar, de trobada d'amics, tot això és gràcies a les persones que hi participen i a les que ho fan possible, nedadors, caiaquistes, organització i voluntaris.


Entrades relacionades:

Comentaris