Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Proposta pel 29/04/12 Marató d'Empúries

La Marató d'Empúries, té un encant especial, perquè córrer a casa, té valor afegit, no és una prova multitudinària, tot i que cada any hi ha més corredors. Córrer a L'Escala, amb les vistes impressionants que té al Golf de Roses, li dóna molt d'encant.
Abans de començar, ja marca caràcter, per anar a la línia de sortida, cal seguir els manaies romans, que ens fan un passeig per l’únic jaciment arqueològic de la península Ibèrica on conviuen les restes d’una ciutat grega –l’enclavament colonial d’Empòrion- amb les restes d’una ciutat romana, creada a inicis del segle I aC sobre les estructures d’un campament militar romà instal·lat durant el segle anterior.
Va ser la meva primera marató, el 2007, la meva primera trobada amb la dona ocell,  quina "pàjara", amb visita guiada a l'ambulància inclosa, va ser molt instructiu, 5 anys després, puc dir que només m'ha passat una vegada i que vaig aprendre la lliçó, els errors per desgracia costen de  transmetre, s'han de viure per veure-ho clar.
Des que la vaig descobrir no m'he perdut una edició, el 2007 2008 i 2009 corrent la marató, el 2010 fent la mitja marató i el passat 2011 estava lesionat, vaig anar-hi en bicicleta a animar als amics, de l'últim any, han canviat el recorregut, ara és un circuit més urbà, al que s'ha de fer 2 voltes.
+ info: Marató Empúries


Entrada relacionada:
29/04/12 IronMan per etapes. Córrer 42,195 km. Marató d'Empúries

Comentaris