Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

12/04/12 Trailwalker 2012. Reunió voluntaris


Reunió dels voluntaris que estarem a Sant Feliu de Guíxols amb les responsables de la marxa.
Explicació de torns que farem, les tasques a desenvolupar, tot molt estudiat perquè no falti ni falli un detall.
Pels que participen en la Trailwalker, els 100 km serà el premi d'haver aconseguit el desafiament solidari, obtenir 1.500 euros, que van destinats a Intermón Oxfam, per construir un món una mica més just.
Nosaltres estarem, en el fi de festa, en els últims quilòmetres per indicar bé el camí, perquè ningú es despisti, a l'arribada per celebrar-ho amb ells, després pel que puguin necessitar.
Em fa il·lusió fer de voluntari en aquesta prova, col.laboro en d'altres, però fins ara, cap de llarga distància, normalment hi estic participant, poder veure l'esforç final, l'alegria com es desferma, el cansament que aflora després d'aconseguir l'objectiu d'arribar i  un munt d'emocions que conec.
Uns veuran a una o altre persona, serem uns 60, dividits en diferents trams horaris, en el meu cas hi seré la matinada de diumenge de la 1 a les 7 del matí, en alguna part de Sant Feliu, en els 100 km, hi haurà entre 400 i 500 voluntaris, més tota la gent de l'organització.
En la reunió, es palpava a l'ambient, les ganes de tots d'estar a l'alçada, de contribuir a sigui un gran èxit de l'esport i la solidaritat.
Si  vols participar d'aquesta gran festa com a voluntari, només cal fer un clic. 

Entrades relacionades:

Comentaris