Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

15/04/12 Diumenge al mar

Diuen que l'assassí, sempre torna al lloc del crim. Deu ser veritat, ahir vaig nedar 4.000 metres a pell i avui, ja torno a ser al mar. Tinc la bona companyia d'en Pere, amb el que hem practicat una mica de caiac i com s'ha de fer el suport a un nedador.
Volia fer-ho amb el neoprè, perquè encara estic una mica refredat de divendres, em poso el mono de triatló a sota, per evitar friccions i a l'hora de la veritat m'ha fet molta mandra posar-me'l, així que a nedar a pell una estona, que m'agrada més, només 1.000 metres, la badia de Sant Feliu de Guíxols, de punta a punta, anada i tornada, no del tot en línia recta, perquè sinó no surt la distància.
Tot un luxe, poder fer el que a un li agrada, amb la complicitat de Kayak Guixols i l'acompanyament d'en Pere. Moltes gràcies amics.

Comentaris