Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

26/04/12 No m'agrada el futbol!

Ostres quin tio més raro, no li agrada el futbol!
Com esport no li tinc res en contra, és tan digne com qualsevol altre, com a tonteria de masses no li tinc res a favor.
No entenc que es pari un país, per veure un grapat de persones jugant amb un pilota i menys  entenc que en facin un qüestió personal, persones orgulloses que guanyi un equip o altre, com si ells hi aportessin molt des de casa al sofà.
Potser diran que recolzen l'esport, però no aquells pares que tenen el fill jugant en un equip de futbol,  en el moment en que arriba a l'adolescència i veuen que no s'hi guanyarà la vida, fan que ho deixi.
Potser diran que hi ha molt d'equip de jugadors aficionats que fan del futbol un estil de vida, em trec el barret davant totes les persones que els agrada i practiquen esport, sigui quin sigui.
Potser diran que l'esport aporta valors, no pas aquells que s'alegren de la derrota d'un equip, jugant contra un que no és el seu, sigui quin sigui el color, és com si un que passa gana perquè no té menjar, s'alegres que el veí tampoc té res que endur-se a la boca, és absurd.
Potser diran que és una manera de refermar  l'identitat nacional, al guanyar a una altre nacionalitat, com si una persona, per la seva manera  pensar o lloc de naixement fos millor que una altre, la política al parlament, de ciutadà s'exerceix a les urnes, amb les eines democràtiques que tenim a l'abast i lluitant per canviar els que no és just, no insultant al rival.
Potser diran que vaig contracorrent, que a la majoria li agrada i que no en tinc ni idea del que parlo. No tinc la raó en res, ni mai, només tinc una opinió, tan bona i tan dolenta com qualsevol altre.
El vídeo el vaig penjar en l'escrit: 30/06/11 L'equip petit. Gran exemple!, val la pena de tornar-lo a veure.
 
Entrada relacionada:

Comentaris

  1. Molt bona entrada Quim! A mi sempre m'ha agradat el futbol però cada cop ho trobo tot més absurd... Al final, sembla que el menys important sigui l'esport en si mateix. Gràcies per l'entrada.
    Rubén.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies a tu per llegir-ho. Salutacions

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!