Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

21/04/12 Ultra Cako Guilleries Xtrem

Espectacular  recorregut d'uns 60 km a les Guilleries, organitzat per en Pere,  ha tingut cura de fins l'últim detall, he tingut la sort de compartir-ho amb amics.
He viscut la caminada amb els cinc sentits.
Olfacte - Aromes de bosc, d'aquella olor, que impregna a la roba i l'ànima, amb tocs molt intensos de pi, d'aigua en moviment i d'autèntica vida.
Tacte - El sotabosc lliscava sota els peus, sentint el terreny a les mans, gràcies a caminar amb pals, l'aire ens acaronava i el sol, primer tímidament i després amb força, ens ha escalfat la pell, ja en el tram final, la pluja s'ha deixat sentir, caient amb tendresa sobre nostre.
Vista - Envoltats de natura pels quatre costat, enormes pins, roures, castanyers i boscos d'alzines, ens omplien la mirada, fruint  l'embassament de Susqueda, primer des de la distància i un tram per la seva riba, gaudint de la fauna,  una rata cellarda  ha creuat el camí davant meu i durant uns instants m'ha mirat encuriosida, he compartit camí amb  un llangardaix verd occidental,  m'ha acompanyat una estona per la vora del corriol, els gripaus han sortit al nostre pas, mentre gaudíem, ells i nosaltres, de la pluja,
Gust- Restaurant el Cor de les Guilleries d'Osor, que a més de tractar-nos amb molta amabilitat i vam poder sopar molt bé.
Oïda - Escoltar l'aigua que s'obre camí per tot arreu, els petits animalons, que s'amaguen al nostre caminar, els ocells per sobre els nostre caps. Les anècdotes i inquietuds dels amics, amb qui he compartit aquesta aventura, el riure desfermat i l'alegria d'arribar a la propera fita. En aquest escenari idíl·lic, en algun tram m'allunyava del grup, per sentir l'ensordidor silenci, que permet escoltar el que realment volem.
 
Entrada relacionada:

Comentaris