Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

07/04/12 1ª etapa de la Volta a Catalunya 2012 per lliure

Sortida de Calella, seguint la N-II fins arribar a Tordera, poc trànsit, és l'avantatge d'anar ben d'hora, per enfilar fins Arbúcies, passant per Hostalric, d'aquí cap a Viladrau, per una carretera molt tranquil·la i envoltada de vida, per l'aigua que passa pels costats i per sota l'asfalt, pel munt d'animalons que es senten i no es deixen veure, per arribar a Coll Formic a 1.145 metres d'alçada, he començat a nivell del mar i ara estic a 1.145, arribo amb les cames tremolant, porto des d'Arbúcies que està a uns 300 metres d'alçada, amb vent en contra, molesta, però  sobretot em refreda a la que hi ha una mica de baixada. 
Des de l'Alt de Coll Formic, toca baixar 800 metres de cota, en menys de 20 km, amb el vent fred, ha nevat al Montseny, a uns 1.500 metres i sense el Gore-Tex que està calentonet a casa, quina errada més gran, sóc un trasto, a grans mals, petites solucions, a Seva he parat a comprar una xocolatina i els he demanat un diari vell, que sense pensar-s'ho m'han donat, moltíssimes gràcies.
Em poso els fulls de diari, entre el mallot i el cos, és incòmode, però funciona, que és del que es tracta, faig el tram de baixada fins a Sant Esteve de Palautordera i per acabar d'entrar en calor, un cafè, en una terrassa al sol. El descens és espectacular, no només per les corbes tancades, les vistes del paisatge del Parc Natural del Montseny són impressionants.
La resta és un passeig, amb un petit port, Collsacreu, de tercera categoria.
A la que estic a la N-II, només queden 5 quilòmetres, l'alegria es desferma, tot i les ràfegues de vent, que fan anar la bicicleta de costat.
Ha estat dur i molt gratificant d'aconseguir. El desnivell, 2.069 metres positius , em feia molt i molt de respecte, la distància també, 139 km. Una ruta que val la pena de repetir.
 
Entrades relacionades:

Comentaris