Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 14/04/12 Travessia Premià - El Masnou, a pell

Entrenament organitzat per Neda el Món. Des de Premià de Mar i fins a El Masnou, són 4.000 metres seguint el passeig marítim que separa les dues poblacions. Una travessia  per encetar, la temporada que en res comença i a la que tinc moltes ganes, per disfrutar del mar en companyia dels amics nedaddictes, a hores d'ara ja han tancat les inscripcions amb 400 nedadors, serà una gran festa. 
Serà la meva segona primera vegada que faré aquesta travessia. La primera primera vegada, va ser el 2009, aleshores, va ser la distància més llarga que havia aconseguit nedar, d'aquí pocs dies arribarà la segona primera vegada, per l'intenció de nedar a pell els 4.000 metres, dic intenció, perquè hi ha molt factors a tenir en compte, primer que fins ara no he superat la barrera dels 2.500 a pell, com estigui físicament el dia en qüestió i el mar que té l'última paraula, si està molt mogut i es pot veure compromesa l'integritat, sense cap problema, m'enfundaré el neoprè.
Aquesta travessia, té dos grans avantatges per provar-ho, d'una banda l'excel·lent dispositiu de seguretat i logístic que munta Neda el Món en tots els seus esdeveniments i el recorregut, al resseguir la costa, puc sortir de l'aigua en qualsevol moment i acabar el recorregut caminant per la platja.
A més em servirà de test per veure el meu estat de forma, cara un dels grans objectius de l'any en natació en aigües obertes, Sa Dragonera, que és al cap de 6 setmanes i que vull anar suficientment preparat, no per fer cap marca, ni per demostrar res, el motiu és per poder-la gaudir al màxim, sens dubte tant l'una com l'altre travessia, seran una bona experiència.


Entrades relacionades:
14/04/12 Travessia Premià - El Masnou. Com a voluntari
14/04/12 Travessia Premià - El Masnou. Crònica d'un nedador a pell

Comentaris