Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

28/04/12 IronMan per etapes. Pedalar 180 km

El dia no acompanyava, ben tapat, molt núvol, vent, humitat i sensació de xafogor.
Començo a pedalar, em pregunto si és el millor dia per fer 180 km en bicicleta, la conclusió ha estat que si, perquè en tenia ganes, que hi hagi una mica més de dificultat, no deixa de ser un plus afegit, la motivació serà el motor.
Enfilo direcció Romanyà de la Selva, per anar a buscar La Ganga, els dos únics ports que he fet, la resta ha estat molt planer, un cop a La Bisbal, vaig direcció L'Escala, per seguir fins Empuria-Brava, punt més allunyat de la ruta, torno a L'Escala, per anar a buscar el dorsal, de la Marató d'Empúries, que vull córrer demà, duc 121 km, només em queda un terç. El vent juntament amb la humitat, em porten constantment l'aroma de la primavera, moltes olors que no se identificar, però que em traslladen a èpoques passades.
El vent té ganes de bufar amb més intensitat, a estones el tinc de costat, a estones de cara, si ell bufà més fort, jo pedalo amb més ganes, a l'alçada de Palafrugell, quatre gotes mal comptades d'un cap de núvol, pedalo i pedalo fins a completar els 180 km.
El que més m'agrada de les tirades llargues amb la bici de carretera, és que em faig a ella, em sento còmode, vaig veient el testimoni mut, del pas dels quilòmetres i com si res, anem deixant paisatges enrere i perseguint l'horitzó. 
Track
 

Comentaris