Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

29/09/11 Snorkel & Swim a la Punta de Garbí

2 hores i mitja per nedar uns 2.300 metres, a aquest ritme no participarem en cap olimpíada. No, no hi havia onades de 5 metres, ni vent força 7 en contra, ni meduses que ens barressin el pas, ni pops gegants agafant-nos.
Nedar en un indret espectacular, com és la Punta de Garbí, de cala Vigatà fins El Freu de Sant Feliu de Guíxols, on amb la mirada per sobre de l'aigua ja és de somni, si a més mirem per dins de la mar, encara millora més, boscos de posidònia, peixos trompeta, castanyoles,  estrelles de mar, garoines, etc...., en un dia assolellat de tardor estiuenca, amb poquíssim trànsit marítim.
Si a tota aquesta combinació hi afegim una càmera de fotos aquàtica i ganes de passar-ho bé, la mescla ja és d'allò més, que difícil que és intentar anar sota l'aigua amb un neoprè de nedar; hem rigut, més que nedat, la veritat és que més una travessia nedant, m'he sentit en un dia de platja, com quan era un nen petit, que no li cal res, per divertir-se, que no té cap pressa, deixant-nos endur per la mar, amb mirada inquieta i curiosa, que descobreix una cosa nova a cada pas, que viu cada instant com si dures eternament i l'eternitat dures un instant.
En l'últim tram, El Freu, la mar, s'ha apuntat a la festa, onades de diversió, per jugar amb nosaltres, fent-nos anar de costat, fer braçades a l'aire i agafar gust de sal.

Comentaris