Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

23/09/11 Costa Brava en caiac. Dia 5

Despertar tranquil i mandrós, és l'únic matí que ens lleven després que el sol. Jornada sense presses, esmorzem i caiaquistes de la zona, ens comenten que potser veurem dofins, hi ha un banc de tonyines i això n'augmenta les possibilitats, sempre n'he volgut veure navegant, som-hi, que a la mar hi falta gent.
Arribem fins a Portbou, fruint de paisatges de somni, entrem a un cova, de dofins ni rastre. Davant la badia de Portbou, decideixo anar fins l'extrem nord de la Costa Brava, m'arribo fins el punt on hi conflueixen dos països, Catalunya i França, em feia especial il·lusió arribar-hi, segueixo una mica més, el dia és clar i les vistes són magnifiques.
Tornem a Llançà, on per motius logístics de transport, s'acaba la nostra aventura. Tots els dies ha bufat més o menys tramuntana, però cap ha estat especialment dolent, em pogut navegar els 5 dies. Ha estat una aventura intensa, de les de repetir, amb un escenari idilic, que compartida amb amics, en Xavi Martí i en Carles Morlanes, ho han fet divertit, sobretot he aprés i desaprès coses, que és molt enriquidor.
Al arribar a casa, no endreço massa lluny els estris, en pocs dies torno a navegar, per fer el bocí que falta per completar la Costa Brava. Sant Feliu de Guíxols - Blanes i tornar...
Dia 5. Llançà - Portbou - Llançà. 3 hores i 34 minuts de paleig, navegant 18,6 km.

Entrades relacionades:
26/09/11 Costa Brava en caiac. Dia 6
27/09/11 Costa Brava en caiac. Dia 7
28/09/11 Costa Brava en caiac. Dia després

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!