Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

04/09/11 Arriba el bon mal temps per navegar amb caiac


Pot  semblar una contradicció, el cel estava ennuvolat, no feia massa calor,  és un bon presagi del que s'acosta, el bon mal temps, la millor època  per navegar amb el caiac.
S'acaben els dies llargs, de bona temperatura, de vacances, de mar tranquila, de poc vent.
Canviarem  el brogit de les embarcacions d'estressats a tot drap, pels motorets  dels que van a pescar, tot disfrutant del paisatge, que s'aparten,  perquè saben que en el mar tots necessitem el nostre espai, tot i la  distància entre nosaltres i anar l'un en contradirecció de l'altre, ens  dóna temps a creuar unes paraules, sobre el dia, la mar, la pesca, no  ens coneixem,  però compartim una afició, estimem la mar, som part d'una gran família.
Deixen  de navegar els capitans de mar plana i surten els que entenen la mar,  sabent quan vol que anem amb ella i quan no, el fons marí es podrà  regenerar dels estralls de l'estiu, les platges recuperaran el seu  aspecte natural.
Pels  caiaquistes venen dies durs, alguns dies no podrem sortir, cadascú  segons el seu nivell, aquesta circumstància, fa que puguem apreciar  millor els dies que si, que tot i estar la mar moguda, ens adaptem al  seu anar i venir constant i ens deixem gronxar.
Dies en què, per banda sonora, sentirem la remor de les onades, el so del vent, la mar com impacta en el nostre caiac.
Benvingut bon mal temps!

Comentaris