Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

08/09/11 Proper repte, 10 i 11/09/11, 2 dies, 2 travessies, 22.200 metres de mar per endavant.

S'acosten 2 reptes, que per separat fan respecte i junts faran un cap de setmana inolvidable, amb molta  mar, 22.200 metres de mar.
Dissabte primera part, de Roses a L'Escala, uns 16.500 metres en línia recta, que vol dir que en farem algun més.
Hi haurà un moment que tindrem la costa a 8 km i escaig a l'esquena i el mateix per davant, a la dreta uns 5 km i a l'esquerra, no ho vulguis saber, he llegit que el golf de Roses arriba a profunditats de 7.000 metres, els números parlen per si sols.
Ho he fet en caiac, varies vegades i sé el pa que si dóna, és molt dur, veure tota l'estona el punt d'arribada, en una ocasió, fent de Roses a L'Escala, inici mar plana, al cap 1h30', va bufar la tramuntana aixecant onades molt carregades, les corrents  van fer que desistits en l'intent d'anar a L'Escala i finalment vaig haver de canviar el rumb cap a L'Estartit.
Diumenge segona part, amb tots els nedaddictes, a participar de la gran festa de la natació que serà la NedaMarcelona,  5.700 metres gaudint de la gran ciutat des d'un altre punt de vista, el cansament acumulat, els cruiximents, dificultarà que ho pugui fer, això si, la penso disfrutar metre a metre.
En un mega-repte com aquest, s'ha de cuidar en tots els petits grans detalls,  equipament, alimentació i hidratació durant les proves i en els dies previs, entrenaments adequats, alimentació correcte, descans necessari i tenir molt clara l'estrategia a seguir en els dos casos. No sé si ho podré aconseguir, potser no n'acabo ni una ni l'altre, una cosa és segura, que per ganes i preparació no serà.
Serà molt difícil, però si fos fàcil no seria un repte, ni tindria emoció.

Entrades relacionades:
10/09/11 Travessia Golf de Roses. Roses - L'Escala
11/09/11 NedaMarcelona. Abans i després 
11/09/11 NedaMarcelona. Durant

Comentaris