Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

25/09/11 Entrenament Radikal MarBrava

Estic de descans de nedar, almenys grans distàncies, però l'idea de nedar de Llafranc a Calella i tornar m'atrau, que és mala cosa, fa pocs dies vaig nedar a una caleta a uns 2 km, m'atrau l'idea de tornar a la vora, a més estaré molt ben acompanyat, per un grup de nedaddictes, no trobo arguments per no anar-hi.
Estem a Llafranc, punt de partida i arribada. Som un grup de 8 nedadors, tots ells, menys jo, ho fan com entrenament per la Radikal, que es farà en una setmana, en aquest indret, no són els únics, trobem més nedadors que estan fent el mateix, l'il·lusió, en aquest cas, d'assolir un repte, és una força que uneix més que cap altre vincle.
Comencem a nedar, cadascú al seu ritme, sense pressa, a la poca estona, trobo un munt de peixos, de blaus, de platejats, de petits, de grans, que neden en grup, en solitari, inclús en trobo un munt, que neden en espiral i de dalt a baix, m'encanta veure el moviment dels peixos, té un no se que, que hipnotitza, que em fa somriure, que em fa ser feliç, m'encanto en cada grup de peixets que trobo, els observo, com sinó ho hagués vist mai, com si fos l'última vegada que ho veure, m'encanta.
Arribem a Calella, ens reagrupem, comentem la jugada entre riures i bon humor, tema principal, les dues meduses que hi havia pel camí, quin animal tan preciós i tan temut, però la medusa està en el seu habitat, ens agradi o no, som nosaltres els forans, que ens hem d'adaptar.
Tornem desfent el camí d'anada, a l'últim tram, tinc una agradable sorpresa, una banda de peixos, va en la mateixa direcció, tot i que en la distància, anem junts casi un minut, fins que decideixen creuar tranquil·lament per davant meu, veure que no s'aparten, ni alteren el seu rumb, em fa sentir integrat en el medi, em sento part de la mar.

Poder compartir entrenament, dubtes i projectes, amb nedaddictes, sempre és una festa, tot i que no nedi la Radikal, si que hi seré present, com a caiaquista donant-los suport, a ells i a tots els participants.

Entrada relacionada:
02/10/11 Radikal MarBrava

Comentaris