Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

18/09/11 Costa Brava en caiac. Dia 0

Com un nen petit, el dia abans de fer aquella excursió, que tanta il·lusió li fa, així estic, a més havent de preparar tot el material pels propers dies, el que no m'endugui, no ho tindré, fet que fa realment important de fer una bona tria, l'espai en el caiac és limitat, tot i que el pes el porta el mar, en gran part, a cada palada que faci el notaré, sobretot al moment d'arrancar i de fer alguna maniobra.
He muntat la tenda de campanya, per comprovar que està en bon estat, al igual que el matalàs auto inflable i el sac de dormir. La beguda apunt, el menjar, per 2 dies aproximadement, doncs parem a comprar-ne, sempre que és necessari. La roba plegada i en la seva bossa estanca, per que no es pugui mullar. Mini farmaciola, amb lo imprescinbible, repelent de mosquits, antiinflamatoris, protecció solar i demés. Un llibre, que em ve de gust llegir, una llibreta i un boli, tinc ganes d'escriure, sempre ho acostumo a fer directament a l'ordinador, aquests dies recuperaré la meva mala lletra. Neoprè curt + ulleres + tub, per a disfrutar del fons marí i fer una mica d'snorkel. I uns quants estris més.
La previsió diu, que sobretot el primer dia i en part el segon, tindrem tramuntana, vent de cara, amb maror i mar de fons del nord, la veritat és que no em preocupa en excés, anirem fent, la resta de la setmana, sembla que el vent es calmarà i tindrem dies plàcids per navegar, això està per veure, que la natura, de vegades canvia tant ràpidament, que no et dones ni compte.

Entrades relacionades:
20/09/11 Costa Brava en caiac. Dia 2
21/09/11 Costa Brava en caiac. Dia 3
22/09/11 Costa Brava en caiac. Dia 4
23/09/11 Costa Brava en caiac. Dia 5
26/09/11 Costa Brava en caiac. Dia 6
27/09/11 Costa Brava en caiac. Dia 7
28/09/11 Costa Brava en caiac. Dia després

Comentaris