Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

24/11/19 6 hores de Calella, en autosuficiència

El dia de la cursa de les Sis hores de Calella, l'1 de desembre, no hi puc assistir per motius laborals. Però no la vull deixar de fer, a més és la meva desena participació, en aquesta cursa que tant m'agrada.
Decideixo que hi aniré la setmana abans, a fer-ho en solitari i autosuficiència. Tinc el vist i plau dels organitzadors.
A quarts de nou del matí, ja estic a Calella, he anat amb moto, el meu mitjà de transport. He de deixar l'equipació de motorista en algun lloc. En el bagul de la moto, hi ha la beguda isotònica, el menjar i quatre coses més. Vaig al bar, on el dia de la cursa, ens quedem a dinar tots plegats, de seguida em diuen que si, que ho puc deixar i que m'ho guarden. Genial!
Arranco a córrer a les nou del matí, la mateixa hora en que començarà aquesta prova, la propera setmana. Al cap de res, hi ha la Nuri i en Joan, els organitzadors, que em donen suport. Ells fan unes voltes caminant, un luxe tenir els seus ànims, inclús, i poder intercanviar impressions amb ells.
Em trobo bé, tinc el propòsit de córrer tota l'estona, a ritme creuer. Aquell, que tot i anar a menys, em permet estar corrent hores i hores.
Parant a cada volta, als 3 km, al costat de la meva moto, obrint el bagul, per anar menjant i bevent, i després de parar el just i necessari, seguir corrent.
Mentiria si dic que no tinc un objectiu. A priori és superar els 42.2 km. Perquè l'ultrafons per definició, és mes que una marató. Des del principi m'agradaria fer els 45 km. Tot i que les 14 parades per avituallar, més anar xerrant, a trams, amb la Nuri i en Joan,  i la trobada d'una amiga, em resten temps i fan que hagi d'apretar una mica per aconseguir-ho. 

Durant l'última hora, ho veig just, però assequible. A la que tinc els 45, miro el temps que em queda i corro tant com puc. Per buscar els 46, corro com si la vida depengués d'aconseguir aquest quilòmetre i ho aconsegueixo, el gps es para en 46,050 km. Sense les parades i les xerrades, hagués pogut fer més, per sort valoro més les persones que les marques.
He disfrutat molt, a més m'he hagut d'esprémer per assolir l'objectiu proposat, i en l'esforç està la recompensa.
Al acabar dinar amb els organitzadors, el millor premi!


Escrit relacionat:
Proposta pel 01/12/19 6 hores de Calella

Comentaris