Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

10/11/19 Decàleg per publicar un llibre: Portada

De la portada i contraportada, havia tingut clar des de primer moment, que volia que fos blava. El blau és el color amb que més m'identifico, em fa pensar en la llibertat que dona la mar i el cel.
El títol i el subtítol, els tenia. El text de la contraportada estava escrit. El disseny del llom de llibre, havia de comptar amb el logo d'Ultraquim. La tipografia, anava en consonància amb l'interior del llibre.
El difícil era la resta, volia que si representes, el que faig, córrer, nedar, bicicleta i caiac.
Ja des de la primera proposta de la dissenyadora, em vaig quedar gratament sorprès, no van caldre gaires converses, per entendre'ns i trobar la versió final.
Li vaig enviar un munt de fotos meves i la seva tria, em va encantar. Va escollir el nedar i el córrer per la portada, agafant una en que corro en una pista d'atletisme blava i l'altre en que estic rient dins l'aigua. Per la contraportada, com que faig referència als deu anys d'aprenentatges, hi ha una foto del 2013 en una de les primeres aventures amb alforges i una de molt més actual amb el caiac. Tot jugant amb diferents tons de blau.
Mentre es fa la maquetació i es poleix la portada, cal fer els tràmits burocràtics, dipòsit legal i ISBN.


Presentació Decàleg / Idea / Escriure / Publicar / Finançament / Correcció / Maquetació / Portada / Dipòsit legal i ISBN / Impremta / Distribució

Comentaris